PARKMANAGEMENT / Collectieve inkoop

Naar wens kunnen ondernemers diensten op vrijwillige basis afnemen. Voor de leden van de vereniging PCP zijn de volgende raamovereenkomsten afgesloten:

Camerabewaking

Pro-Rec Security Solutions biedt 10% korting aan voor de plaatsing of uitbreiding van uw camerabewaking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arjen Kwakernaak, bereikbaar via 0180-593913 of arjen@pro-rec.nl.

Alarmopvolging en brand- en sluitronden

Securitas, gevestigd op het bedrijventerrein, biedt voor de leden een speciaal tarief aan:

  • basiskosten/abonnement alarmopvolging: € 136,06 ex BTW per jaar
  • kosten per opvolging interne en externe check: € 41,68 ex BTW per 30 minuten
  • overschrijvingskosten na 60 minuten: € 20,84 ex BTW per 15 minuten
  • brand-, sluit- en openingsronden: € 57,50 ex BTW per uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Securitas, contactpersoon Albert Verhagen bereikbaar via 088-3221100 of albert.verhagen@securitas.nl.

Verzekeringspakket Rabobank/Interpolis

Voor het bedrijventerrein Charloisse Poort is het KVO hercertificeringstraject succesvol doorlopen en opnieuw het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Aangezien het bedrijventerrein van camerabewaking is voorzien, ontvangt u 15% korting op uw verzekeringen.

Speciaal voor de leden biedt Rabobank/Interpolis de verzekeringsaanbieding:

  • 15% korting op de jaarpremies voor uw verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie op de Interpolis Bedrijven Compact Polis.
  • Gratis technische inspectie door Interpolis met oplevering van een beveiligingsplan, afgestemd op de aard van uw bedrijf.
  • Tot 8% premieteruggave op deze verzekeringen op basis van het collectieve schadeverloop op het bedrijventerrein, ten behoeve van de exploitatie.*

* De premieteruggave wordt uitgekeerd aan de vereniging Parkmanagement Charloisse Poort. Deze kan dit bedrag doorbetalen aan de individuele deelnemers aan het beveiligingsproject, dan wel, met instemming van die deelnemers, dit bedrag besteden aan de jaarlijkse exploitatiekosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Verzekeringen van de Rabobank Rotterdam, bereikbaar via 010-400 39 15 of per email verzekeringen@rotterdam.rabobank.nl.

© 2020 Auteursrecht - Charloisse Poort | Design door Studio Carpe Diem