Onafhankelijk zon-adviseurs uit de praktijk beschikbaar voor Rotterdamse ondernemers

Wellicht heeft u al eens nagedacht over zonnepanelen op uw bedrijfspand maar is het er nog niet van gekomen een zonnesysteem te realiseren. Gemeente Rotterdam heeft gespecialiseerde onafhankelijke zon-adviseurs uit de praktijk voor u ter beschikking die u graag helpen met de ontwikkeling van uw zonnedak.

Een zonneproject realiseren is niet altijd eenvoudig. Daar is kennis voor nodig en u zal er tijd in moeten investeren. Het gaat vaak om grote bedragen en lange termijn beslissingen. De zon-adviseurs helpen u met informatie over onder andere de terugverdientijd, financieringsmogelijkheden, verzekeringen, subsidies, netbeheerders en ze hebben tips voor het kiezen van een installateur. Kortom, eigenlijk met alles wat er bij een zonneproject komt kijken. En dat geheel vrijblijvend.

Esther Zumpolle, adviseur zon: “Maak gebruik van onze kennis en ervaring! We kunnen u helpen met bijvoorbeeld belastingvoordelen, subsidies, administratieve handigheden, wegnemen van praktische obstakels en het sluiten van degelijke contracten. Maar ook voor financiële en technische inzichten en oplossingen kunt u bij ons terecht.”

We zijn er voor alle bedrijven in gemeente Rotterdam. Neem gerust contact op en leg uw vraagstuk aan ons voor, we komen we graag naar u toe.”

Bel of mail Esther Zumpolle via 06 11 0320 66 of e.zumpolle@rotterdam.nl en maak een afspraak. Het zou toch geweldig zijn om de panelen voor het nieuwe zomerseizoen op het dak te hebben liggen!

Zonnepanelen, een goede keuze

Gemeente Rotterdam is ervan overtuigd dat zonnepanelen aanschaffen een goede keuze is. U bespaart niet alleen op energiekosten, ook draagt u bij aan een duurzame energievoorziening. Investeren in een zonnesysteem vergroot uw onafhankelijkheid, levert een aantrekkelijk rendement op en verbetert het energielabel van uw pand.