Asfalteringswerkzaamheden Zuiderparkweg 22 t/m 26 augustus

Werkzaamheden

De gemeente Rotterdam gaat de Zuiderparkweg opnieuw asfalteren. Het gaat om beide rijbanen tussen de Slinge tot de onderdoorgang bij de A15, Barendrecht-Rhoon. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus 2022. Er wordt alleen gewerkt in de avond en de nacht tussen 20.00 en 05.00 uur.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn beide rijbanen dicht. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Groene Kruisweg en de Langenhorst. De rotondes in het werkgebied worden niet geasfalteerd. Vanuit de wijken kan gebruik gemaakt worden van de rotondes. Overdag zijn beide rijbanen wel open voor verkeer.

Openbaar vervoer en hulpdiensten

De bussen rijden hun normale route. Tijdens de werkzaamheden leiden we de bussen over één rijbaan. Dat geldt ook voor de hulpdiensten.

Geluidshinderhinder

Het verwijderen van het oude asfalt kan geluidsoverlast veroorzaken.

Meer informatie

Ter informatie treft u bijgaand de nieuwsbrief van de gemeente aan. Heeft u vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met het algemene informatienummer van de gemeente Rotterdam 14 010 of een email sturen naar Zuiderparkweg@rotterdam.nl. Voor meer informatie en de laatste planning/wijzigingen zie www.rotterdam.nl/zuiderparkweg.

Nieuwsbrief afalteren ZPW