Keurmerk Veilig Ondernemen – certificaat

Keurmerk Veilig Ondernemen – certificaat
Voor het bedrijventerrein Charloisse Poort is het 5e hercertificeringstraject succesvol doorlopen en opnieuw het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Het nieuwe certificaat is geldig t/m 2024. Klik hier om het certificaat te downloaden.

Aangezien het bedrijventerrein van camerabewaking is voorzien, ontvangt u 15% korting op uw verzekeringen. Het certificaat kunt u overhandigen aan uw verzekeringsmaatschappij.

Speciaal voor de leden van de vereniging PCP biedt Rabobank/Interpolis de verzekeringsaanbieding:
• 15% korting op de jaarpremies voor uw verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie op de Interpolis Bedrijven Compact Polis.
• Gratis technische inspectie door Interpolis met oplevering van een beveiligingsplan, afgestemd op de aard van uw bedrijf.
• Tot 8% premieteruggave op deze verzekeringen op basis van het collectieve schadeverloop op het bedrijventerrein. De premieteruggave wordt uitgekeerd aan de vereniging Parkmanagement Charloisse Poort. Deze kan dit bedrag besteden aan de jaarlijkse exploitatiekosten voor de collectieve beveiliging van het bedrijventerrein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Verzekeringen van de Rabobank Rotterdam, bereikbaar via 010-400 39 15 of per email verzekeringen@rotterdam.rabobank.nl.